Skip to content
Steun ons met een legaat gift

Door de jaren heen heeft de vrijgevigheid van onze trouwe donors en supporters ons geholpen om onmisbare steun te bieden aan de meest kwetsbare mensen in België: een zamemoeders in moeilijkheden, verlaten kinderen, mensen met een handicap, jongeren met een migrantenachtergrond, ouderen en zoveel andere kansarme mensen.

Je vindt hier de sociale impact die we samen hebben gemaakt door de voorbijejarental van sociale projecten te financieren.

 

Steun ons met een legaat gift

In de toekomst willen we essentiële hulp blijven bieden aan Belgische liefdadigheidsinstellingen om het leven van talloze mensen in nood te verbeteren.

Omdat u onze meest gewaardeerde donor bent, vragen we u om teoverwegene en schenking te doen aan United Fund for Belgium.

Een schenking is een krachtige manier om uw steun voor onze zaaktetonen en ons te helpen eenblijvende impact te hebben op een locale gemeenschap.

 

Hoe werkt het?

Successie rechten voor verenigingen zijn over het algemeen minder dan 10% en variëren naar gelang de region waar ze worden geheven. U vindt gedetailleerde informatie over:

En zoals u zult zien:

  • In Vlaanderen zijn er geen successie rechten op schenkingen en legaten aan verenigingen.
  • In Brussel en Wallonië kunt u een “Duo-legaat” maken waar mee u het fiscale aspect van uw successive planning kunt optimaliseren: Het duo-legaat

Als U eenschenking wilt doenaan United Fund for Belgium, neem dan contact op met uw notaris. Ons team beant woordt ook graag uw vragen en helpt U bij eventuele problemen.

Neem contact op met ons team

Wilt u ons op een meer traditionele manier steunen? Doe een donatie om onze eindejaarsactie een boost te geven.

Bedankt voor uw voortdurende steun en voor het overwegen van dezebelangrijke kans om eenblijvende impact te hebben op ons en de mensen in nood die wijdienen.

Laatste nieuws