Skip to content

Galler chocolade voor Kerstmis

We zijn verheugd u onze heerlijke chocolade aan te bieden. De fair-trade chocolade van Galler is een uitstekend kerstgeschenk om uw werknemers en geliefden te verrassen voor de eindejaarsfeesten. En bestellen via onze e-shop is heel eenvoudig.

Wij aanvaarden bestellingen voor Galler tot 13 december. Deze moet ten minste 200€ BTW incl. bedragen en de verzendkosten zijn 12€ BTW excl. als het aankoopbedrag lager is dan 500€ BTW incl. De levering is gratis als het bedrag hoger is dan 500€ BTW incl.

Het is belangrijk te weten dat de verzending tot 7 werkdagen kan duren. Zodra wij de bestelling ontvangen, sturen wij u een factuur, die bij ontvangst betaald kan worden.

Indien u producten van 2 merken, Dandoy en Galler, wenst te kopen, verzoeken wij u vriendelijk een bestelling van Dandoy of Galler af te ronden en vervolgens een nieuwe bestelling te starten.
Als u problemen ondervindt bij uw online aankoop, neem dan gerust contact op met Yolande Elsen door haar een e-mail te sturen yelsen@ufb.be of bel op +32 655 49 34.

Dank voor uw bestelling en geniet er van!