Paaseieren

Œufs de Pâques

De Paaseieren zijn aangekomen !

Door Galler Paaseieren voor jezelf, je familie of je collega’s te kopen, kun je echt het leven van kansarmen in België helpen. Dankzij de vrijgevigheid van Galler zijn we in staat om u een gamma van geweldige producten voor een eerlijke prijs aan te bieden. De winst wordt besteed om goede doelen in België te ondersteunen.

United Fund for Belgium streeft ernaar om de levenskwaliteit van kansarmen in België te verbeteren. Hoe? Door liefdadigheidsinstellingen te helpen hun projecten te realiseren op het gebied van kinderbescherming, mensen met een handicap, armoedebstrijding en sociale integratie.

Belangrijk : 100% van de donaties worden herverdeeld aan verschillende projecten.

Bestellingen zijn mogelijk tot woensdag 1 april 2020. Houdt er rekening mee dat de levering 7 werkdagen duurt. Levering is gratis voor elke bestelling van minimum 400 € excl. BTW.

Voor verdere informatie, aarzel niet contact op te nemen met Yolande Elsen via yelsen@ufb.be

Wij danken u bij voorbaat voor uw vrijgevigheid en wensen u een gelukkig en smakelijk Pasen !

easter eggs price

Ik bestel !

Transport fees free amount
400.00
Transport fees type
Transport Free By Amount
Transport fees vat exl
9.50
Transport fees vat rate
6.00

Over UFB

We verbinden, selecteren en maken projecten mogelijk. We garanderen dat 100% van de giften de projecten  daadwerkelijk ondersteunen, we bezoeken elk van de projecten ter plaatse.We betalen alleen na voorlegging van de factuur .

Logo UFB