Skip to content
Concert bij UFB: in samenwerking met Julie Gebhart en Pablo Matias Becerra

Fan van klassieke muziek en vooral van piano en zang? U wilt onze kunstenaars en UFB steunen? Kom en geniet van een magisch muzikaal moment met twee Belgische talenten zonder uw huis te verlaten.

Wij nodigen u uit om u onder te dompelen in de magie van zang en piano en ons te vergezellen op zaterdag 1 mei om 18u30 voor een 35 min. durend ‘Zoom’-concert.

 Wij zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Julie Gebhart, een prachtige sopraanstem, en haar partner Pablo Matias Becerra, een talentvolle pianist, nummers van Haydn, Schubert, Mahler en Delibès zullen uitvoeren.

Voor meer informatie over hun achtergrond, klik hier: Julie Gebhart , Pablo Matias Becerra

Ze hebben beiden een grote muzikale carrière, maar moesten hun concerten onderbreken vanwege de gezondheidscrisis. Wij zijn dan ook zeer verheugd hen te mogen verwelkomen bij UFB om samen een moment van muzikaal plezier te delen.

Het evenement is toegankelijk voor het grote publiek. De inschrijving is gratis, maar uw financiële bijdrage wordt meer dan op prijs gesteld: de helft van de opbrengst van UFB gaat naar de twee kunstenaars.

Zoals u weet, hebben zowel de verenigingssector als de culturele sector enorm geleden. De onmogelijkheid om live-evenementen te organiseren heeft grote gevolgen gehad voor de continuïteit van onze activiteiten. Daarom hebben wij meer dan ooit behoefte aan een helpende hand om onze verenigingen verder te blijven steunen.

U vindt alle informatie over de verplichte registratie door te klikken op de link Save the Date – Register

Dank u voor uw solidariteit!

UFB Team

Laatste nieuws