Word partner !

Vandaag de dag werkt elke organisatie aan de vermindering van haar negatieve impact op de planeet en het maximaliseren van haar positieve impact op de samenleving. Elk bedrijf, elke organisatie heeft een maatschappelijke verantwoordelijkheid te dragen. Deze CSR (Corporate Social Responsibility) heeft betrekking op sociale, ecologische en economische aspecten waarmee elke organisatie rekening dient te houden, zowel ten opzichte van haar werknemers als ten opzichte van de doelgroep waaraan ze haar dienst verleent en diens omgeving.

Om haar sociale opdracht te vervullen, heeft United Fund For Belgium de laatste jaren het aantal partnerships uitgebreid.

De sociale integratie in België is een van de belangrijkste sociale uitdagingen in ons land. Op het vlak van sociale verantwoordelijkheid is United Fund for Belgium sinds zijn oprichting een pionier geweest. 100% van de ontvangen donaties wordt verdeeld over de projecten, volgens een door de Vereniging voor Ethiek in de Fondsenwerving en Donorinfo gegarandeerd besturingsmodel.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

United Fund For Belgium draagt bij tot de sociale integratie in België.
Dit is een van de zeer belangrijke maatschappelijke uitdagingen.

Door de identificatie van projecten te vergemakkelijken, te zorgen voor het juiste gebruik van fondsen, en de betrokkenheid van uw personeel bij activiteiten die bijdragen aan sociale integratie in ons land te bevorderen, zet UFB zich in voor een MVO-aanpak en verwacht zij van haar partners en donateurs dat zij het eens zijn met de Doelstellingen voor Duurzame Ontwikkeling die door de Verenigde Naties zijn vastgesteld.

Partnerships:

Samenwerking met Vins Pirard

Vins Pirard is een gerenommeerd Belgisch bedrijf, actief sinds 1945. Als familiebedrijf is het belangrijk om de tradities en de passie voor wijn van generatie op generatie door te geven. United Fund for Belgium en Vins Pirard delen dezelfde waarden, openheid en dialog. Ze slaan de handen in mekaar om samen een vruchtbare en sterke samenwerking op te bouwen.

Het Festival de Wallonie

Sinds 2019 werkt United Fund for Belgium samen met het Festival de Wallonie om concerttickets gratis ter beschikking te stellen aan de verenigingen die het ondersteunt. Wij willen hen hiervoor bedanken en hopen deze mogelijkheid ook in de toekomst aan onze verenigingen te kunnen blijven bieden!

Sinterklaasdag met het Maison Dandoy

Het vieren van Sinterklaas is een belangrijke traditie in België… en dat kan nog beter door sociale integratieprojecten te ondersteunen!
United Fund for Belgium en Maison Dandoy, de beroemde Brusselse koekjesfabriek, bieden u een ruime keuze aan speculaas die bij u thuis of in uw bedrijf geleverd wordt! Een ongelooflijke gastronomische samenwerking die ons in staat stelt om elk jaar belangrijke fondsen te werven voor onze projecten.

Kerstmis en Pasen met Galler

Chocolade en paaseitjes zijn nog zo’n heerlijke traditie die we dankzij de chocolatier Galler samen met u kunnen vieren! Door deze heerlijke pralines te verorberen, die of bij u thuis of in uw bedrijf kunnen worden bezorgd, maakt u een gebaar dat door de smaakpapillen van jong en oud wordt gewaardeerd en draagt u bij aan de sociale integratie.

Onze donors

Logo Giot
Logo Lenovo
logo maison pirard
tarik hennen agence

Waarom steunt u UFB?