Evenementen

Evenementen spelen een belangrijke rol in de werking en het beheer van UFB, omdat ze fondsen bijeenbrengen die deels worden gebruikt om de exploitatiekosten van onze kleine structuur met beperkte middelen te dekken.

Daarom is onze nieuwe evenementenstrategie gebaseerd op de organisatie van eigen UFB-evenementen ofwel een deelname aan bepaalde grote evenementen op nationale schaal. Wij rekenen dan ook op uw deelname aan de verschillende evenementen & activiteiten die het hele jaar door worden georganiseerd en afgestemd op de seizoenen.

Bovendien hebben we, in de context van de sanitaire crisis, een reeks evenementen moeten annuleren of zijn we overgeschakeld naar virtuele evenementen, dus hartelijk dank om ons te steunen met een online gift in de plaats.

Nog te bevestigen

Charity Opera Concert, Koningin Elisabeth Muziekkapel

United Fund for Belgium viert zijn 50ste verjaardag en Chorales Equinox – zijn 10de verjaardag. Het is een perfecte gelegenheid om u uit te nodigen voor een heerlijke muziekavond om de opening van het Jubileumjaar te vieren.

06/09/2021

Charity Golf Tournament

Elk jaar is ons charity golftoernooi een grote hit, hoe je ook swingt! Het is een van onze belangrijkste evenementen om fondsen te werven. Of u nu een golfspeler, een donateur of een particulier bent, wij rekenen op uw deelname

01/06/2021 – 20/06/2021

Laten we samen de armoede bestrijden!

Voor het tweede opeenvolgende jaar organiseert UFB een e-race het goede doel #RunAgainstPoverty. Dit is geen gewone race, maar een persoonlijk engagement om anderen te helpen. Lopen, wandelen, zwemmen en help UFB armoede te bestrijden. 

10/12/2020

United Fund Xmas Gastronomic Dinner

Neem deel aan onze gala-avond op donderdag 10 december, thuis en zonder risico’s en geniet van het gastronomisch menu bereid doorLady Cheffe Isabelle Arpin.