Evenementen

Evenementen spelen een belangrijke rol in de werking en het beheer van UFB, omdat ze fondsen bijeenbrengen die deels worden gebruikt om de exploitatiekosten van onze kleine structuur met beperkte middelen te dekken.

Daarom is onze nieuwe evenementenstrategie gebaseerd op de organisatie van eigen UFB-evenementen ofwel een deelname aan bepaalde grote evenementen op nationale schaal. Wij rekenen dan ook op uw deelname aan de verschillende evenementen & activiteiten die het hele jaar door worden georganiseerd en afgestemd op de seizoenen.

Bovendien hebben we, in de context van de sanitaire crisis, een reeks evenementen moeten annuleren of zijn we overgeschakeld naar virtuele evenementen, dus hartelijk dank om ons te steunen met een online gift in de plaats.

10/12/2020

United Fund Xmas Gastronomic Dinner

Neem deel aan onze gala-avond op donderdag 10 december, thuis en zonder risico’s en geniet van het gastronomisch menu bereid doorLady Cheffe Isabelle Arpin.

17/10/2020 – 15/11/2020

Laten we samen de armoede bestrijden!

De “Internationale Dag van de Verenigde Naties voor de Uitroeiing van de Armoede” op 17 oktober valt samen met de lancering in België van twee super sportweken bij UFB, van 17 oktober tot 15 november 2020: de virtuele charity run #RunAgainstPoverty.

14/09/2020

Charity Golf Tournament

Elk jaar is ons charity golftoernooi een grote hit, hoe je ook swingt! Het is een van onze belangrijkste evenementen om fondsen te werven. Dit jaar nog des te meer, want dit is ons eerste post-COVID evenement. Of u nu een golfspeler, een donateur of een particulier bent, wij rekenen op uw deelname!