Skip to content

Bedrijven of particulieren: we hebben vrijwilligers nodig!

Of je nu een particulier of een bedrijf bent, word vrijwilliger voor een dag en beleef onvergetelijke momenten van delen! Door projecten te steunen die de solidariteit bevorderen, stimuleert het vrijwilligerswerk de dialoog tussen individu of bedrijf en het gemeenschapsleven. Het is bovendien van essentieel belang voor verenigingen die maar al te vaak te weinig menselijke & financiële middelen en tijd hebben. Vrijwilligerswerk is een engagement voor duurzame relaties en een wil om humanistische waarden te delen.

Uw bedrijf wilt zich engageren door deel te nemen aan vrijwilligersactiviteiten of -dagen?

Wilt u als geëngageerd bedrijf betrokken zijn bij maatschappelijke en sociale kwestie’s? Bent u op zoek naar vrijwilligersactiviteiten in een van onze verenigingen? Aarzel dan niet! Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft om deze vrijwilligersdagen te organiseren. UFB zal het aanspreekpunt zijn tussen u en onze begunstigden en zal u helpen bij uw kostbare inzet voor solidariteit.

Teneinde de vrijwilligers een rechtstreeks contact met onze begunstigden op het terrein toe te laten, biedt United Fund for Belgium aan haar partners op maat gemaakte vrijwilligersdagen aan. Verschillende grote bedrijven, zoals International Paper, Marsh, Randstad en Lenovo hebben al van deze heel bijzondere activiteiten kunnen profiteren. De taken die worden aangeboden kunnen zeer divers zijn: het schilderen van de muren van een vereniging die daklozen opvangt, herstellen van computers die door zieke kinderen worden gebruikt, tuinieren voor een organisatie die gehandicapten opvangt, begeleiden van deze mensen in een park, koken voor kinderen in moeilijkheden, enz.

Om uitsluiting tegen te gaan, helpt UFB u een dag van vrijwilligerswerk te organiseren die voor altijd in het geheugen van al uw medewerkers gegrift zal blijven !

Heeft u meer informatie nodig?