Skip to content
2021 UFB Charity Golf Tournament

De 2021 editie van het UFB Charity Golf Tournament is tot een einde gekomen en we willen graag al onze spelers, sponsors, donateurs, UFB supporters en vrijwilligers bedanken voor hun deelname en steun.

Dit jaar mochten we zelfs een recordaantal spelers verwelkomen, iets wat we in vele jaren niet meer hebben gezien bij UFB! Wat een eer om de Special Olympics golfers voor de eerste keer op de baan te hebben. Een geweldige samenwerking!

Wij hadden het geluk de zon mee te hebben en een dinerreceptie te kunnen organiseren, waardoor wij u in een informeler kader konden ontvangen, maar ook geld konden inzamelen dankzij de tombola en de veiling.

Als u enkele van de hoogtepunten van deze zonnige dag wilt zien, nodigen wij u uit om deze videosouvenir te bekijken: https://vimeo.com/605620981/c345350016

Hartelijk dank aan allen die UFB steunen en ons in staat stellen zulke succesvolle evenementen te organiseren!

 

 

 

 

Dernières actualités