Skip to content
United Fund for Belgium werkt opnieuw samen met Isabelle Arpin

Gastronomische solidariteit of solidaire gastronomie…

 Op woensdag 8 december 2021 organiseert United Fund for Belgium (UFB) voor het tweede jaar op rij een gastronomisch eindejaarsdiner in alle veiligheid, dankzij de levering aan huis. Een heerlijk gastronomisch menu, samengesteld door de ongelofelijke chef Isabelle Arpin, waarvan u thuis met uw gezin, vrienden, collega’s of teams kan genieten.

Trakteer uzelf op een 4-gangen gastronomisch menu met of zonder bijpassende wijnen, bij u thuisbezorgd.

U steunt niet alleen HORECA in België, maar u helpt ook de verenigingen die zich inzetten voor de sociale integratie van de minstbedeelden. Beiden worden opnieuw hard getroffen door deze pandemie eind 2021.

UFB neemt nog reserveringen aan tot 5 december, dus neem snel contact via office@ufb.be of bel naar Yana op 0473/39 70 89.

Catherine Tricot, Executive Director van United Fund for Belgium: “Ik ben blij dit mooie partnerschap met Isabelle te hernieuwen, omdat het een geweldige manier is om iedereen de mogelijkheid te bieden gastronomische plezier te combineren met de steun aan een goed doel en de horecasector.

United Fund for Belgium strijdt tegen sociale uitsluiting en om haar opdracht te vervullen doet ze een beroep op de solidariteit van donors, mecenassen en diverse partners. Al uw steun wordt op prijs gesteld.”

 

Dernières actualités