Skip to content
Een lekker idee voor zoete eindejaarsfeesten

Zoals elk jaar bent u op zoek naar een origineel sinterklaas- en kerstgeschenk om uw werknemers en collega’s te verrassen.

Samen met onze partners Dandoy en Galler, twee Belgische bedrijven bekend om hun uitstekende kwaliteit, hebben we een ruim assortiment heerlijke producten geselecteerd.

Of het nu voor Sinterklaas is of voor Kerstmis, u vindt zeker enkele hartverwarmende geschenken voor de eindejaarsfeesten. Bovendien helpt u onze missie van sociale integratie door voor United Fund for Belgium lekkers te kiezen!

Kopen bij ons is gemakkelijk want we hebben een uitgebreide keuze aan producten die aan elke smaak voldoen en die u online kunt kopen.

Dandoy: ambachtelijke Speculooskoekjes van een familiebedrijf

Verras uw collega’s met een knapperige Speculoos bij de afternoon tea. Dandoy koekjes zijn zeker een goede keuze. Deze traditionele Belgische lekkernij zal altijd goed in de smaak vallen bij elke zoetekauw.

Ontdek onze Sinterklaas- en kerstcollectie van Dandoy.

 

 

Galler: chocolade van een duurzaamheidskampioen

Chocolade maakt altijd blij. Verpakt in stralende zomerkleuren en met een vleugje feestelijkheid, helpen de chocolades van Galler om de vakantiestemming in te zetten. Tussen glanzende kerstballen en meer traditionele dozen, biedt onze lokale partner u een ruime keuze.

Ontdek onze collectie van Galler Chocolaterie.

Hoe kan u kopen?

Bestellen is eenvoudig. U kunt hier online bestellen en betalen na ontvangst van uw factuur. De levering duurt ongeveer 7 dagen.

Koop uw geschenken hier online.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste product. Neem gerust contact op met Yolande Elsen door een e-mail te sturen naar yelsen@ufb.be of bel Yolande op +32 2 655 49 34.

Met Galler fair trade chocolade of Dandoy traditionele speculaas, bent u zeker om uw teams en collega’s te verwennen en tegelijkertijd sociale integratie te ondersteunen.

Bedankt voor uw solidariteit en geniet ervan!

Dernières actualités