Skip to content
Verras uw gasten met onze feestlijke menu’s van Isabelle Arpin

Voor de komende feestdagen wilt u originele ideeën vinden om uw collega’s, vrienden en familie te trakteren op een heerlijke maaltijd. Maar soms ontbreekt inspiratie of tijd…

We zijn erg blij en trots om onze exclusieve samenwerking met Isabelle Arpin, een van de meest inspirerende chefs in Brussel, voor te stellen.

Samen met Isabelle hebben we verschillende menu’s geselecteerd voor de feestdagen. De klassevolle keuken van Isabelle Arpin staat bekend om haar verse, seizoensgebonden ingrediënten. Uw gasten zullen verrukt zijn met de voortreffelijke smaak en verfijnde presentatie.

Het einde van het jaar is ook een tijd voor dankbaarheid en solidariteit. Met onze speciale aanbieding heeft u ook een positieve impact. Door te bestellen bij United Fund for Belgium, steunt u onze sociale integratiemissie om de projecten van onze Belgische liefdadigheidsorganisaties te financieren.

 

Kies uw feestdiner zonder uw huis te verlaten

Of u nu een vlees- of visliefhebber of eerder vegetariër bent, u vindt zeker de juiste formule voor uw feesttafel.

Wilt u indruk maken op uw gasten met een uniek kerstmenu? U kunt het laten bezorgen van 20 december tot 24 december.

Wil u een gastronomische ervaring voor het nieuwe jaar? Het menu kan bezorgd worden van 27 december tot en met 31 december.

Wij zijn ook verheugd u een 3- en 4-gangen menu voor te stellen, wekelijks beschikbaar van vrijdag tot zaterdag in december, en van woensdag tot zaterdag in januari. Aangezien het menu varieert, geven wij u graag elke week een update.

 

Bestellen is gemakkelijk! 

We hebben ons best gedaan om het u zo makkelijk mogelijk te maken om bij ons te kopen. U kan bestellen tijdens de maanden december en januari.

Ontdek de menu’s, de prijzen en de besteldata op ons document hier. Om te bestellen, gelieve het te downloaden en ingevuld terug te sturen naar Yolande Elsen yelsen@ufb.be. Voor meer informatie, kan u haar bellen op +32 473 32 49 39.

Of u nu thuis indruk wilt maken op uw vrienden of in januari een laat kerstdiner op kantoor organiseert, met de klassiekers van Isabelle Arpinbezorgt u uw gasten een uitzonderlijk moment.

 

 

 

Gelukkige Feestdagen !

Laatste nieuws