Skip to content
Uw lekkere paaseieren hebben een sociale impact
Wilt je uw teams en families verrassen met heerlijke paasgeschenken?

Dit jaar wordt het een ‘chocolade’ Pasen, want we presenteren u graag een lekkere selectie van Galler in onze e-shop.

3-in-1: kwaliteit, smaak en ethiek

Galler gelooft in ecologische en sociale waarden, daarom streven ze al vele jaren naar eerlijke handel en producten van hoge kwaliteit.

Bovendien worden hun verpakkingen zeer gewaardeerd om hun heldere en zonnige kleuren. U zal uw collega’s of familie zeker verblijden met deze heerlijke geschenken.

Wij zijn gelukkig een partner als Galler hebben, want ze zorgen altijd voor een kwalitatief hoogstaand resultaat.

Ten slotte biedt Galler een grote verscheidenheid aan smaken. Naast de traditionele melk- en pure chocolade bieden de Fairtrade producten van Galler een assortiment vullingen zoals praliné, speculaas, vanille, kokos en nog veel meer.

U vindt zeker iets dat bij u past in onze e-shop. En door te bestellen bij United Fund for Belgium, maakt u een sociale impact door onze missie van sociale integratie te steunen.

Hoe bestellen?

Het is gemakkelijk om bij ons te kopen. U kunt online bestellen en betalen na ontvangst van de factuur. Levering kan tot 7 werkdagen duren.

Klik hier om te kopen uw geschenken hier online.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste product. Neem contact op met Yolande Elsen via mail yelsen@ufb.be ou bel haar op +32 2 655 49 34.

Met de heerlijke fairtrade-eitjes van Galler mist u geen kans om uw teams, collega’s en gezinnen te verwennen en tegelijkertijd de sociale integratie van de meest kwetsbaren te ondersteunen.

Dernières actualités