Skip to content
“Inclusie is een sleutel tot veerkracht”: UFB organiseert een inspirerend debat op maandag 20 maart

Bedrijven zoeken actief naar manieren om positieve ecologische en sociale impact te maken geleid door hun ESG-strategieën. Tegelijkertijd hechten consumenten en werknemers steeds meer waarde aan de ethiek en transparantie van bedrijven en hun merken. Hoe kunnen organisaties bijdragen aan de opbouw van sterke, inclusieve en veerkrachtige gemeenschappen die positief kunnen reageren op crises en druk?

UFB als sociale activator

United Fund for Belgium is een belangrijke speler in het sociale luik van ESG-strategieën. In het kader van onze missie helpen wij Belgische liefdadigheidsinstellingen hun concrete projecten te realiseren door donaties van bedrijven en particulieren in te zamelen.

Wij geloven dat alleen een gecoördineerde en systematische aanpak een maximale impact kan bereiken. Als bedrijven zich richten op inclusie en diversiteit, kunnen ze weerbaar worden, en kunnen zij goede doelen helpen om ook weerbaar te worden.

Bereidt u voor op een inspirerende sessie

Om te bespreken hoe inclusie kan helpen om veerkracht op te bouwen en groei te beïnvloeden, organiseren we een inspirerende paneldiscussie. In deze informatieve sessie zullen leiders van Belgische bedrijven en liefdadigheidsinstellingen gedachten uitwisselen over hoe we kunnen samenwerken en vechten voor een inclusieve samenleving.

Vier vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven zullen aan onze discussie deelnemen: Lieve Mostrey, CEO van Euroclear, Ludivine Pilate, CEO van Puilaetco, Salvatore Iannello, CEO van Chocolaterie Galler en Frederic Vandenberghe, Senior Partner van McKinsey.

We hebben ook het voorrecht om in dit debat spreker van een Belgische liefdadigheidsinstelling te verwelkomen – Joris De Ceuster, directeur van de Antwerpse tak van Duo for a Job.

De paneldiscussie zal worden geleid door Eric Dumez, Algemeen Directeur, Balancing Act.

Hoe kan je registreren?

Inschrijven is eenvoudig. Volg de link en vul het registratieformulier in. Het evenement is gratis en het debat wordt gevolgd door een netwerkborrel en een walking dinner.

Dankzij onze gastheer McKinsey & Company hebben wij de eer u op maandag 20 maart te verwelkomen in de kantoren van McKinsey in Brussel, Brederodestraat 2.

De liefdadigheidssector in België heeft een groot potentieel en is een echte inspiratie en troef voor onze samenleving. Wij organiseren met veel plezier dit debat om van gedachten te wisselen en de motivatie voor toekomstige initiatieven met UFB te stimuleren. Alleen door samenwerking kunnen we betere beslissingen nemen en onze impact maximaliseren.

Schrijf NU hier in en laten we het jaar aftrappen met deze inspirerende sessie!

Wij blijven tot uw beschikking als u vragen heeft:

Catherine Tricot – Executive Director – ctricot@ufb.be

Tot ziens!

Dernières actualités