Skip to content
Noteer deze data alvast in je agenda!

Na een inspirerend panel debat over inclusie & duurzaamheid op 20 maart willen we u verrassen met meer interessante events😎 Het idee is simpel: je krijgt de kans om ons geode doel te steunen, maar ook te genieten van goed gezelschap in een ontspannen omgeving en te netwerken met andere professionals.

 

Summer Networking Cocktail🍹

Woensdag 14 Juni 2023

De mooie dagen komen eraan! Waarom niet genieten van de zonen van een drankje en een hapje met collega’s, vrienden of andere UFB-partners? Mis deze kans niet om andere professionals te ontmoeten en tegelijker tijd onze missie van sociale integratie te ondersteunen.

 

Het Charity Golf Tournament⛳️

Maandag 11 september 2023

Het golf toernooi is een jaarlijks niet te missen evenement! Of u nu een beginner of een ervarengolfer bent, u kan bijdragen aan onze fondsenwerving door u aan te sluiten bij zowel golfers uit de business wereldals individuele spelers.

 

De Old-Time Rally powered by Puilaetco🚗

Zondag 24 september 2023

Het idee is simpel: uhaaltuwoldtimeruit en u komt rijden voor een goeddoel! We beloven u mooie Belgische landschappen, goed humeur en een geweldige dagterwijl u onze missie van sociale inclusie ondersteunt!

We zijn alle evenementen aan het voorbereiden en zullenzeerbinnenkort meer details communiceren. Voor het ogenblik moet u gewoon…

… deze data in uw agenda boeken !🗓😀

Dernières actualités