Skip to content
Kom op woensdag 14 juni op de UFB Zomer Afterwork om gezellik te netwerken

🌞De zomerperiode is snel gevuld met evenementen. Voordat uw agenda’s overvol raken, nodigen we u graag uit op onze Summer Afterwork🍹

Dit is een uitstekende gelegenheid om quality time door te brengen met andere professionals. Maar het is vooral opnieuw een gelegenheid om ons goede doel te steunen en onze missie van sociale integratie.

Meer dan een afterwork

United Fund for Belgium is een belangrijke speler in de sociale verandering. Dit evenement is opnieuw een gelegenheid om te netwerken en samen te bespreken hoe bedrijven kunnen bijdragen aan een meer inclusieve gemeenschap. We geloven dat alleen gecoördineerde en systematische actie’s een maximale impact kunnen hebben.

👉We zijn blij Sana Afouaiz, oprichtster en directeur van de non-profit “Womenpreneur”, te mogen verwelkomen. Haar missie is de empowerment & sociale integratie van vrouwen, door hen opleidingen aan te bieden in technologie en ondernemerschap.

Sana is een visionair, maar bovenal een sterke verdedigster van migranten- en sociaal uitgesloten vrouwen. Ze zal ons een inspirerend verhaal vertellen over hoe sociale integratie menselijk potentieel ontketent en onze samenleving ten goede komt.

Hoe deelnemen?

Volg de link en vul het registratieformulier in.

Dankzij BECI (Brussels Entreprises Commerce & Industry) nodigen we u uit op woensdag 14 juni in hun kantoren op de Louizalaan 500 in Brussel. Indien het weer het toelaat, zal de cocktail plaatsvinden op hun mooie terras😎

Steun onze missie om een inclusievere Belgische samenleving op te bouwen door u in te schrijven.

Wij blijven uiteraard ter beschikking voor uw eventuele vragen:

🙋Catherine Tricot – Executive Director – ctricot@ufb.be

🙋Yana Antalovtsi – Marketing & Communications Coordinator – yantalovtsi@ufb.be

Tot ziens!

Laatste nieuws