Skip to content
Onze Old-Timer Rally voorzien voor zondag 24 september’23 is uitgesteld naar een latere datum

Beste vrienden van UFB,

Om verschillende redenen hebben we onze rally moeten uitstellen.

Bedankt voor uw begrip en steun!

Het UFB Team

 

Op zondag 24 september organiseren we in samenwerking met onze partner Puilaetco een nieuwe editie van Old-Timer Rally voor het goede doel.

We plannen een prachtige rijdag, te beginnen in Mont-Saint-Guibert met een licht ontbijt en gezellige babbels. Daarnaat gaat u op pad door een aantal mooie Belgische dorpjes en geniet u van het prachtige landschap.

S ‘middags hebben we ook iets voor jou: een heerlijke lunch, in een prachtige locatie naast een aantal prestigieuze auto’s die u kunt bewonderen.

De avond wordt net zo bijzonder als de rest van de dag en zal ook op een uit zonderlijke locatie plaats vinden midden in de Brabantse natuur!

De kers op de taart: u maakt kans om luxueuze geschenken te winnen, geschonken door onze exclusieve partner Chopard.

Met jouw hart rijden

We hebben drie belangrijke projecten geselecteerd om noodzakelijke diensten te verlenen aan onze begunstigden. Door deel te nemen steun u onze missie van sociale integratie en helpt u ons om :

De aankoop van een nieuw voertuig voor “Animae Mundi » aan te bieden. Hier mee zullen ze dieren en bemiddelaars kunnen vervoeren om kwetsbare mensen, met verschillende achtergronden een unieke interactie met dieren en de natuur kunnen geven.

Renovatie van de lokalen voor « Emmaüs Luik”, waar mensen in moeilijke sociale, financiële en huisvestingssituaties steun en begeleiding krijgen om hun zelfvertrouwen op te bouwen en hun leven te verbeteren.

Aanschaf van een nieuw voertuig voor « De Appelboom” om gehandicapte kinderen van huis naar het opvangcentrum te vervoeren. De Appelboom biedt uitgebreide hulp en bereidt de patiëntjes voor op het leven, op een manier die specifiek is voor autisme.

Neem een vriend(in) mee en begin nu aan uw solidariteitsavontuur!👉

Hoe registreer u?

Inschrijven is eenvoudig, dus wacht niet te lang en schrijf u hier in!

De deelnamekosten zijn €350 exclusief btw voor 1 bestuurder en 1 co-piloot, inclusief roadbook, ontbijt, lunch en avondreceptie.

Wilt u je ons op een andere manier steunen? Ontdek onze verschillende sponsoraanbiedingen en neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze begunstigden zullen u dankbaar zijn voor uw vrijgevigheid!

Hebt u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen:

Yolande Elsen – yelsen@ufb.be

Yana Antalovtsi – yantalovtsi@ufb.be

Hartelijk dank aan de Nationale Loterij en haar spelers voor hun waardevolle steun!

Dernières actualités