Skip to content
Lekkere speculoos en chocolade voor de feestdagen

Na het succes van vorig jaar zijn Dandoy en Galler opnieuw onze exclusieve partners om u een ruime keuze aan geschenken voor de feestdagen aan te bieden.

Onze selectie lekkernijen zal u zeker inspireren om een bijzonder geschenk te geven aan uw collega’s, familie of vrienden voor Sinterklaas, Kerstmis en andere eindejaarsfeesten.

Door deze bij ons te kopen, draagt u bij aan onze missie van sociale integratie. De winst uit de verkoop helpt ons om goede doelen en hun sociale projecten te blijven steunen.

Bovendien is kopen bij ons gemakkelijk en geschikt voor alle budgetten en smaken.

Traditionele speculoos om Sinterklaas te vieren

Verras je collega’s met knapperige speculoos. Deze van Dandoy zijn een uitstekende keuze en zullen hun vieruurtje nog warmer maken. Belgisch, traditioneel en artisanaal: ze zullen zeker in de smaak vallen bij elke zoete mond.

Ontdek hier onze Dandoy Sinterklaas collectie.

                                                            

Galler chocolade voor Kerstmis

Chocolade is altijd een bron van vreugde. Verpakt in stralende zomerkleuren en met een vleugje feestelijkheid helpt de Galler chocolade u om in de feeststemming te komen. Tussen de glanzende kerstballen en de meer traditionele geschenken vindt u ook verleidelijke nieuwigheden zoals de adventskalender en de kerstboom.

Ontdek onze Galler selectie hier.    

 

Hoe kan u ze kopen ?

Heel eenvoudig. U kan hier online bestellen en betalen na ontvangst van uw factuur. De levering duurt ongeveer 7 dagen.

Koop uw cadeaus hier.

We helpen u graag bij het kiezen van het juiste product. Neem gerust contact op met Yolande Elsen door haar een mailtje te sturen naar yelsen@ufb.be of haar te bellen op de 02 655 49 34.

Met Galler fairtrade chocolade of Dandoy traditionele speculoos maakt u uw teams en collega’s zeker blij en steunt u tegelijkertijd de sociale integratie. Bedankt voor uw solidariteit en … smakelijk!

                                                                 

Laatste nieuws