Skip to content
BeeBonds & United Fund for Belgium: Een partnerschap voor tastbare locale impact

De samenwerking die enkele maanden geleden werd gelanceerd tussen Beebonds en United Fund for Belgium werpt zijn vruchten af!

Dankzij de vastgoedprojecten die worden gepresenteerd op hun crowdlending-platform hebben ze tot nu toe UFB kunnen steunen voor een bedrag van 13 469€. Deze bijdrage komt overeen met een retrocessie van een deel van de honoraria die BeeBonds ontvangt voor nieuwe investeerders die zich bij het platform aansluiten.

 

Onze waarden verenigen ons

We delen een aantal waarden met Beebonds, maar hier zijn de 3 cruciale redenen die ons samenbrachten in dit lokaal en solidair partnerschap.

  1. 100% van de fondsen gaat naar de verenigingen: UFB doet er alles aan om ervoor te zorgen dat 100% van de ingezamelde bedragen tijdens hun fondsenwervingscampagnes rechtstreeks naar de sociale projecten gaat. De operationele kosten worden gedekt door donateurs met specifieke schenkingen. Met BeeBonds gaat ook 100% van de opgehaalde bedragen rechtstreeks naar de gefinancierde projecten.
  2. Audit, transparantie en ethiek: Elk door UFB gesteund project wordt onderworpen aan een voorafgaande audit om te garanderen dat de principes van goed bestuur worden nageleefd en dat de fondsen correct worden gebruikt. Bovendien legt UFB volledige verantwoording af aan zijn donateurs in overeenstemming met zijn ethische code. Deze code benadrukt het belang van integriteit, verantwoordelijkheid en een strikt beheer van de fondsen.
  3. Een directe en tastbare lokale impact: In 2022 haalde UFB in totaal 801.000 € op en steunde 85 goede doelen in de 3 regio’s van het land. Vergeleken met 2021 betekent dit een stijging van 55 % van het uitgekeerde bedrag en een stijging van 70 % van het aantal gesteunde goede doelen.

 

Bent u geïnteresseerd?

We zijn BeeBonds zeer dankbaar voor deze samenwerking, gebaseerd op gedeelde waarden en een tastbare sociale impact op de meest kwetsbare mensen in België.

Als u ook wilt investeren in de economie in korte circuit en tegelijkertijd de meest kwetsbaren wilt helpen, bezoek de website BeeBonds.

Vragen? Neem contact met ons op:

Catherine Tricot – ctricot@ufb.be – 0475 49 65 72

Yana Antalovtsi – yantalovtsi@ufb.be – 0473 39 70 89

Laatste nieuws