Skip to content
Een debat over sociale integratie als sleutelfactor voor positieve transformatie

Tijd voor verandering binnen de bedrijven

In samenwerking met Degroof Petercam organiseren we een hieromtrent een conferentie met 3 inspirerende sprekers. Ze zullen getuigen over de duurzame verandering die ze binnen het bedrijf teweegbrengen om de cohesie, solidariteit en sociale inclusie te verbeteren. Hun concrete getuigenissen zullen een voorbeeld zijn om te debatteren over hoe u op uw beurt duurzame verandering binnen uw organisatie kan bevorderen.

Het debat wordt geleid door volgende 3 Belgische bedrijfsleiders & ‘Change Makers’: Thomas Van Eeckhout, CEO van Easi, een snelgroeiend bedrijf dat bijdraagt tot de betrokkenheid en het geluk van zijn werknemers, Geert Pauwels, CEO en oprichter van Autimatic, dat autisten succesvol integreert in bedrijven, en Silvia Steisel, CEO van de Degroof Petercam Foundation, zal bewijzen dat filantropie een positieve impact heeft op de maatschappij.

Geen milieurechtvaardigheid zonder sociale rechtvaardigheid

Klimaatverandering blijft een topprioriteit voor veel bedrijven. Het is diep verankerd in hun ESG-strategie. Veel experts wijzen ons echter op de sociale dimensie en de gevolgen van het verwaarlozen daarvan.

Ons sociale gedrag, en in het bijzonder ten opzichte van kwetsbare mensen die extra steun nodig hebben, heeft een directe impact op het milieu en ook op de bedrijfsresultaten.

We kunnen u helpen anderen te helpen

Al meer dan 50 jaar is United Fund for Belgium een drijvende kracht voor sociale impact van de bedrijven op onze Belgische maatschappij. Dankzij hun steun financiert UFB een groot aantal projecten van kleine en middelgrote vzw’s, die helpen om het dagelijkse leven te verbeteren van veel kwetsbare mensen, vaak uitgesloten van onze samenleving.

Het is tijd voor verandering. Bij UFB zijn we ervan overtuigd dat samenwerking en solidariteit de enige manier zijn om vooruitgang te boeken en deze verandering mogelijk te maken.

Laat u inspireren

Dankzij onze gast Degroof Petercam, verwelkomen we u graag op maandag 19 februari in hunhoofdkantoren in Brussel, Guimardstraat 18.

Schrijf u nu in en laat ons dit jaar positief beginnen!

Nog vragen? Neem contact op met

We kijken uit naar uw talrijke opkomst !

Dernières actualités