Skip to content
Zonne panelen voor Artos, de bakkerij met sociale impact

Brood met liefde gemaakt

Dankzij vele donors hebben we de liefdadigheidsinstelling 10.000€ geschonken om zone panelen aanteschaffen. Deze zullen worden gebruikt voor de bakkerij waar hun begunstigden met een handicap brood produceren.

De jonge vereniging Artos opendehaar deuren in 2018 enverwel komt momenteel 25 volwassenen met een handicap. Dankzij het bakkerij project krijgen zij een prachtige kans om het beroep uit te oefenen.

Artos zorg tervoor dat mensen met een beperking zich nuttig voelen door het te laten deelnemen aan het bakken van brood endoor eenvoudige taken uittevoeren die aansluitenbij hun mogelijkheden.

Alles draait rond het verbeteren van het leven van mensen met een handicap

Artos maakt deel uit van het project dat in 1976 van start ging. Het eerste project heet te ‘La Passerelle’ en was voor algericht op de opvang van kinderen met een handicap.

Al snel breid de het project zich uit om ook volwassenen op tevangen. Vandaag de dag bestaat hun woonlocatie uit drie appartement en en drie huizen om aan de groeien devraag te voldoenen mensen met een beperking een aangenamere ervaring aan te bieden.

Hecht u veel belang aan de sociale integratie van mensen met een handicap ? Bent u een bedrijf dat op zoek is naar een project om te ondersteunen?

Neem contact met ons op voor meer informatie:

Severine Laneau – Project Manager – slaneau@ufb.be

Catherine Tricot – Executive Director – ctricot@ufb.be

U kunt ons ook als individu steunen en ons helpen tastbare sociale projecten te realiseren om het dagelijks leven van kwetsbare mensen te verbeteren.

Klik hier om te doneren.

Dernières actualités