Skip to content
Philippe Vander Putten wordt benoemd tot Voorzitter van de Raad van Bestuur

We zijn verheugd de benoeming van Philippe Vander Putten tot Voorzitter van onze Raad van Bestuur te kunnen aankondigen.

Hij vervangt Dirk Luyten, die deze functie voorheen bekleedde. Alle leden van de Raad van Bestuur willen Dirk Luyten bedanken voor zijn 6 jaar als voorzitter. Zijn inzet is essentieel geweest voor het voortdurende succes van de organisatie.

Philippe Vander Putten brengt een belangrijke ervaring inde business en leadership mee. Hij was CEO van Proximus,Brussels Airlines en ook van het Belgisch Olympisch & Interfederaal Comité (BOIC). Zijn strategische visie en engagement maken van hem de ideale keuze om UFB te begeleiden in haar missie.

Als voorzitter van de Raad van Bestuur zal Philippe Vander Putten toezicht houden op de activiteiten van de vereniging en nauw samenwerken met de leden van de Raad van Bestuur, met CEO Catherine Tricot en alle partners van UFB.

Zijn expertise zal bijdragen aan het versterken van de positieve impact van de organisatie op de Belgische samenleving door middel van partnerships met bedrijven en donors als onderdeel van hun ESG-strategie.

Ik ben vereerd om toe te treden tot United Fund for Belgium als Voorzitter van de Raad van Bestuur“, zegt Philippe Vander Putten.“Ik ben vastbesloten om ervoor te zorgen dat deze mooie non-profitorganisatie een belangrijke sociale impact kan blijven hebben op de maatschappij dankzij de vrijgevigheid van haar bedrijfspartners.”

Dernières actualités