Skip to content
De Summer Afterwork bij BECI is terug op woensdag 19 juni 2024

Graag nodigen we u uit oponze Summer Afterwork Drink op woensdag 19 juni om 18.30 uur bij BECI, organiseert met de steun van onze jarenlange partner Beobank. Kom samen met uw collega’s en klanten, een mooie gelegenheid om te netwerken, u te ontspannen en wat tijd door te brengen met professionals die dezelfde waarden delen. En dat allemaal terwijl u onze missie van sociale inclusie steunt door concrete projecten te financieren zoals deze.

Pied à l’Etrier krijgt nieuw voertuig voor kansarme werkzoekenden

We hiepen bij de financiering van een nieuw voertuig voor de liefdadigheidsinstelling, dat zal worden gebruikt om begunstigden naar onderwijsprojecten, stages, psychosociale activiteiten te rijden en het zoeken naar werk te versnellen.

Le Pied à L’Etrier is een beroepsschool die gespecialiseerd is in ruiteropleidingen voor mensen ouder dan 18 jaar die financieel, intellectueel en sociaal achtergesteld zijn. Hun doel is om deze mensen te helpen een gevoel van welzijn, zelfrespect en respect voor anderen te herontdekken. Daarnaast willen ze hen voorbereiden op echte werksituaties en hen helpen interpersoonlijke sociale vaardigheden te verwerven, zodat ze klaar zijn om terug te keren naar het werkende leven of een toekomstige baan te vinden.

Maak een donatie hier! Uw bijdrage maakt een echt verschil.

We hebben een speciale spreker

Dit jaar hebben we de eer om een inspirerende spreker te welkomen, Coraline de Spirlet, de oprichter van Unago Recrutement. Als criminologe en toegewijd voormalig vrijwilligster in gevangenissen, gedreven door een sterke betrokkenheid bij rechtvaardigheid, gelijkheid en compassie, heeft ze haar expertise gekanaliseerd in de oprichting van Unago.

Unago biedt een link tussen werkzoekenden en bedrijven met een personeelstekort. Het heeft een grote impact op de samenleving door het terugdringen van recidive en werkloosheid en het versterken van de sociale cohesie.

Hoe deelnemen?

We verwelkomen u gratis, maar nodigen u uit om bij te dragen in de vorm van een donatie. U kan zelf het bedrag kiezen, elke gift vanaf 40€ is fiscaal aftrekbaar.

Dankzij BECI (Brussels Entreprises Commerce & Industry) nodigen we u uit op woensdag19 juni in de Louizalaan 500 in Brussel. Indien het weer het toelaat, zal de cocktail plaatsvinden op hun mooie terras😎

De inschrijvingen voor dit evenement zijn gesloten.

Vragen? Neem contact op met ons:

Yolande Elsen – yelsen@ufb.be

Yana Antalovtsi – yantalovtsi@ufb.be

We kijken er naar uit u te mogen verwelkomen!

Dernières actualités