Skip to content
De Summer Afterwork bij BECI is terug op woensdag 19 juni 2024

Graag nodigen we u uit oponze Summer Afterwork Drink op woensdag 19 juni om 18.30 uur bij BECI, organiseert met de steun van onze jarenlange partner Beobank. Kom samen met uw collega’s en klanten, een mooie gelegenheid om te netwerken, u te ontspannen en wat tijd door te brengen met professionals die dezelfde waarden delen. En dat allemaal terwijl u onze missie van sociale inclusie steunt door concrete projecten te financieren zoals deze.

Help ons een betere opleiding te financieren voor kansarme werkzoekenden bij Le Pied à l’Etrier

Met uw bijdrage kunt u je een nieuw voertuig voor de stagiairs financieren, waarmee ze naar educatieve projecten, stages en psychosociale activiteiten kunnen rijden en sneller een baan kunnen vinden.

Le Pied à L’Etrier is een beroepsschool die gespecialiseerd is in ruiteropleidingen voor mensen ouder dan 18 jaar die financieel, intellectueel en sociaal achtergesteld zijn. Hun doel is om deze mensen te helpen een gevoel van welzijn, zelfrespect en respect voor anderen te herontdekken. Daarnaast willen ze hen voorbereiden op echte werksituaties en hen helpen interpersoonlijke sociale vaardigheden te verwerven, zodat ze klaar zijn om terug te keren naar het werkende leven of een toekomstige baan te vinden.

Maak een donatie hier! Uw bijdrage maakt een echt verschil.

Hoe deelnemen?

Volg de link en vul het registratieformulier in. We verwelkomen u gratis, maar nodigen u uit om bij te dragen in de vorm van een donatie. U kan zelf het bedrag kiezen, elke gift vanaf 40€ is fiscaal aftrekbaar.

Dankzij BECI (Brussels Entreprises Commerce & Industry) nodigen we u uit op woensdag19 juni in de Louizalaan 500 in Brussel. Indien het weer het toelaat, zal de cocktail plaatsvinden op hun mooie terras😎

Dus schrijf u nu in &steun onze missie van sociale inclusie!

Vragen? Neem contact op met ons:

Yolande Elsen – yelsen@ufb.be

Yana Antalovtsi – yantalovtsi@ufb.be

We kijken er naar uit u te mogen verwelkomen!

Laatste nieuws