Skip to content

Elektrische duofiets verbetert voor meer buitenactiviteiten voor de mensen van De Schakel

De Schakel, opgericht in 1979, is een zorgcentrum voor mensen met een verstandelijke beperking. De Schakel werd opgericht met als doel diensten van hoge kwaliteit te leveren en zinvolle buitenactiviteiten te organiseren voor mensen met speciale behoeften. De organisatie moedigt een sterk gemeenschapsgevoel aan en bevordert sociale inclusie.

Uitgebreide woonzorg

De Schakel werkt ook als een woonvoorziening en biedt 24 uur per dag diensten aan haar bewoners. Op dit moment wonen er 70 mensen met een beperking in De Schakel. Zij genieten verschillende voordelen en een ondersteunende omgeving die is afgestemd op hun unieke behoeften.

Uitbreiding van de buitenactiviteiten met een elektrische duofiets

De Schakel biedt een brede waaier aan activiteiten aan die specifiek zijn afgestemd op de persoonlijke behoeften van elke bewoner. Zij kunnen kiezen uit wandelen, zwemmen, creatieve workshops, koken, tuinieren en andere buitenactiviteiten.

Dankzij uw vrijgevigheid en steun hebben we EUR 5.000 kunnen bijdragen voor de aanschaffing van een elektrische duofiets. Deze fiets is een belangrijke aanvulling op hun middelen, waardoor ze veel beter in staat zijn om buitenactiviteiten voor hun bewoners te organiseren en te ontwikkelen.

De elektrische duofiets zal de bewoners nieuwe mogelijkheden bieden om van de buitenlucht te genieten, actief te blijven en op een gezonde en plezierige manier deel te nemen aan de gemeenschap.

Uw betrokkenheid maakt een verschil!

Uw voortdurende steun helpt om een betekenisvol verschil te maken in het leven van de mensen die de vereniging helpt, zodat zij fantastische ervaringen kunnen beleven die hun lichamelijke gezondheid, sociale interactie en algehele welzijn ten goede komen.

Doneer hier om andere sociale projecten te steunen.

 

Zie ook