Skip to content
Lancering van de fondsenwervingscampagne “SOS Overstromingen” – Oproep van donaties

Bij United Fund for Belgium (UFB) hebben we niet stilgezeten in de nasleep van de nationale ramp en het slechte weer dat de zwaar getroffen gebieden de voorbije weken heeft geteisterd.

 

In het kader van haat opdracht om bij te dragen tot de sociale integratie in België en haar steun aan vereginingen die de meest kansarmen, kinderen in nood en gehandicapten helpen, hebben wij snel een oproep tot het indienen van projecten onder onze vzw’s gelanceerd, om hen financieel te helpen ingeval zij aanzienlijke schade hebben geleden waardoor zij hun opdracht niet kunnen vervullen.

Tegelijkertijd lanceerden we bij UFB een campagne gestart om geld in te zamelen bij onze donateurs, zowel bedrijven als particulieren. Wij weten dat veel bedrijven, werknemers en individuele personen hun krachten bundelen om mensen in nood te helpen.

Het was dan ook van essentieel belang dat United Fund for Belgium onmiddellijke hulp verleende aan de verenigingen die ze steunen. Deze nieuwe speciale campagne is in het bijzonder gericht op enkele van de meest bedreigde en behoeftige organisaties die voor grote uitdagingen zullen komen te staan.

Laten we de mensen in nood niet vergeten, met of zonder handicap, mensen uit alle sociaaleconomische milieus, nu en nog steeds in de post-Covid periode.

U kunt nu rechtstreeks de kritieke behoeften van deze organisaties steunen via de UFB-campagne. U kan doneren via de UFB-campagne “SOS OVERSTROMINGEN” door een gift te storten op de UFB-donatiepagina of op de rekening BE71 9530 0000 0369 met vermelding van SOS OVERSTROMINGEN.

 

Het UFB Team

 

Laatste nieuws