Skip to content
Maak een dubbele impact met onze #Energie campagne

Energie-efficiëntie is geen kortetermijnprobleem. Dus besloten wij een stap verder te gaan en verenigingen te helpen om hun energie op een efficiënte manier efficiënt te beheren.

Indien verenigingen willen investeren in de verbetering van hun energie prestaties door bijvb. zonne panelen of -batterijenteinstalleren, energiezuinige ramen te plaatsen, hun gebouwente isoleren of warm te pompen en energiezuinige apparaten aan te schaffen, willen wij UFB bijdragen en hun uitrusting financieren.

Daarom lanceren we een speciale #Energycampagne en een oproep voor donaties. Door deel te nemen aan deze champagne heeft u een dubbele impact:

=>Enerzijds verbindt u zichertoe milieuvriendelijke projecten te financieren.

=>Anderzijdsheb je een maatschappelijke impact door de leef- en werkomstandighed en te verbeteren van non-profit instellingenen hun begunstigden.

VLOS vzw: Verbetering van hun leefomstandigheden dankzij nieuwe deuren en ramen

VLOS vzw, een Vlaamse vereniging, is een inspirerend voorbeeld van onze dubbele impact. Ze bieden vluchtelingen en migrantenvoedsel, onderdak en administratievebijstand. Terwijl ze vluchtelingen tijdelijk onderdak bieden, willen ze zorgen voor comfortabele leefomstandigheden. Daarom vroegenze in 2022 benaderdenzij UFB voor financiële steun om ramen en deuren te vervangen.

De verenigingen staan onder grote druk omdat ze moeten denken aan hun begunstigden, maar ook aan hun werknemers. Door hen te helpen besparen op hun energiekosten, kunnen meer middelen worden uit getrokken voor de financiering van zinvolle projecten.

Een campagne voor veerkracht op lange termijn

Ook non-profit organisaties worden geconfronteerd met de duurzaamheidsuitdagingen en ook zij moeten weerstand bieden tegen externe bedreigingen. Uw gift is dus een mooie bijdrage op dat lange termijn hun diensten verder kunnen verlenen en dus de sociale integratie van de meest kwetsbare groepen kunnen verbeteren.

                 

U wilt een individuele of corporate gift doen?

De #Energycampagne begint in februari en loopt tot eind December 2023.

Als particulier kan u onssteunen door uw donatie te doen via onze website pagina: https://donate.ufb.be/nl-NL/p/faire-un-don-a-ufb/step-1

 

Dank om in communicatie #Energy aan te duiden.

Uw bedrijf is geïnteresseerd om impact te maken en onze #Energy campagne te steunen als onder deel van uw ESG-strategie, maar u heeft nog vragen?

Neem dan gerust contact op met ons team voor meer informative. We zijn graag van dienst.

Catherine Tricot – Executive Director – ctricot@ufb.be

Laatste nieuws