Skip to content
Jules Destrooper nu ook in ons feestelijk eindejaarsaanbod

Een van de beste Belgische koekjesmakers, Jules Destrooper, heeft zich met trots aangesloten bij onze solidariteitssamenwerking. Elk jaar breiden we onze selectie voor de feestdagen uit om je een ruimere keuze aan eindejaarsgeschenken voor uw teams en vriendenaan te bieden.

Opgericht in 1886, heeft deze Belgische fabrikant nederig maar zeker zijn weg gebaand in België en in het buitenland. Bekendvoor om hun 100% natuurlijke en pure boterkoekjes en hebben met succes de liefde en het vertrouwen gewonnen van vele liefhebbers.

Kies het juiste cadeau in onze e-shop

We bieden een gevarieerde en exclusieve selectie van Jules Destrooper snoepgoed in onze e-shop. Hun producten zijn verfijnd qua design en authentiek qua smaak. Ze zullen een aangename en hartverwarmende verrassing zijn voor de komende kerst- en eindejaarsvieringen.

Ontdek de volledige selectie hier.

Uw genereuze bijdrage maakt gelukkige verenigingen

Geven geeft meer voldoening dan ontvangen. In de kerstperiode gaat het erom vreugde te vinden in het geven en delen met anderen. Door uw geschenken bij ons te kopen, helpt u ons geld in te zamelen voor onze sociale integratiemissie en steunt u de meest kwetsbare mensen in België.

Hoe kan u ze kopen?

Bestellen bij ons is eenvoudig. Draag nu bij en bestel hier uw feestelijke producten. U betaalt pas na ontvangst van uw factuur. Levering duurt ongeveer 3 of 4 dagen.

Als je ons op een andere manier wilt steunen, kunt u hier ook een eindejaarsdonatie doen.

Vragen? Neem contact met ons op:

Yolande Elsen – yelsen@ufb.be

Yana Antalovtsi – yantalovtsi@ufb.be

 

Laatste nieuws