Skip to content
Het voertuig om kwaliteitsvolle begeleiding te bieden aan meisjes in moeilijkheden

We leven in een wereld van voortdurende verandering. Deze verandering vraagt soms veel veerkracht en moed om met de huidige uitdagingen en de stroom van negatieve informatie om te gaan.

Jongeren, die enthousiast en vrijgevig zijn, slagen er vaak in om deze uitdagingen aan te gaan. Maar het is niet ongewoon dat jongeren, vooral tieners, moeilijkheden ondervinden op verschillende gebieden van hun leven.

Steun aan jonge meisjes: een topprioriteit voor Toboggan

De liefdadigheidsinstelling Toboggan zet zich al jaren in voor jonge meisjes die voortijdig van school gaan, te vroeg kinderen krijgen, tieners met psychische problemen, gewelddadig of agressief gedrag en anderen.

De faciliteiten ter plaatse, waaronder slaapzalen, een keuken en een eetzaal, bieden plaats aan 15 tieners. Hierdoor kunnen de gedragsveranderingen van de meisjes goed in de gaten worden gehouden.

Voor de dagelijkse ondersteuning is een degelijk voertuig nodig.

Onze donateurs hebben ons in staat gesteld om dit project te ondersteunen met een bedrag van €12.500 voor de aanschaf van een nieuw voertuig. Hun oude voertuig had 230.000 km afgelegd en was aan vervanging toe.

Dit voertuig zal toegang bieden tot buitenschoolse activiteiten, de follow-up van het onderwijsproces verbeteren en in het algemeen het verblijf van de meisjes op Le Toboggan aangenamer maken.

Zonder jou zouden we dit niet kunnen doen!

Steun ons door een donatie te doen. Zo kunnen we onze begunstigden steunen met concrete sociale projecten en hun dagelijks leven verbeteren.

Laatste nieuws