Skip to content
La Bulle d’Air: een bron van zuurstof en vrijheid voor mensen met een verstandelijke beperking

Ergens aan de rand van Luik staat een gemeenschapshuis genaamd La Bulle d’Air. Het wordt gerund door een klein team van mensen die mensen met een verstandelijke beperking helpen om een zelfstandig en gelukkig leven te leiden. De liefdadigheidsinstelling biedt onderdak aan 16 volwassenen met een verstandelijke beperking en biedt hen een veilige en troostende omgeving.

De naam van de liefdadigheidsinstelling is symbolisch omdat het een bron van zuurstof en vrijheid is voor de bewoners. De mensen worden gewaardeerd en leren een leven te leiden dat voldoet aan hun wensen, behoeften en verlangens, waarbij de waarden vrijheid, respect en de mogelijkheid om gehoord te worden voorop staan.

Kosten besparen met zonnepanelen

Veel liefdadigheidsinstellingen kampen met financiële problemen door stijgende administratieve, salaris- en andere kosten. Om de energiekosten te verlagen, kiezen veel van hen voor fotovoltaïsche panelen.

La Bulle d’Air is geen uitzondering. Dankzij de voortdurende steun van onze donors konden we hen helpen met het bedrag van €8.000 om zonnepanelen aan te schaffen.

Laten we troost brengen aan mensen in nood!

Jouw steun is een klein beetje zuurstof voor onze missie van sociale inclusie. Door een donatie te maken aan projecten zoals La Bulle d’Air kunnen we comfort brengen en hun dagelijks leven verbeteren.

Maak een donatie hier!

Je helpt kwetsbare mensen beter te dienen en zorgt voor de broodnodige zuurstof voor kleine goede doelen.

Laatste nieuws