Skip to content

29 Mei 2022

Allen samen

0

Laten we samen lopen voor een inclusieve samenleving!

Onze missie is het bestrijden van sociale uitsluiting en mensen in nood te helpen.
Wij leven in ongekende, onstabiele en donkere tijden die ons dagelijks leven overhoop gooien. Vandaag en meer dan ooit moeten we de handen ineenslaan en de mensen steunen die het moeilijk hebben.
Daarom nodigt UFB u uit om op zondag 29 mei 2022 met ons mee te lopen in het Jubelpark om, alleen of in team, de 20 km van Brussel te lopen en onze liefdadigheidsactie te steunen,            #RunAgainstSocialExclusion

Dit is veel meer dan een wedstrijd, het is een persoonlijk engagement om anderen te helpen, een gevoel dat diep geworteld is in onze persoonlijke waarden en principes.

Laten we samen €25.000 inzamelen om uitsluiting in België te helpen overwinnen en concrete verandering in de wereld teweeg te brengen!

United Fund for Belgium

Word een UFB loper of supporter

Hoe te registreren?

Word een officiële UFB-loper door je tot 10 mei in te schrijven via onderstaand formulier en ontvang je #RunAgainstSocialExclusion bib.

We houden jullie op de hoogte van ons fondsenwerving doel en de laatste info over UFB.

Deelnamekosten

Wij vragen een deelname van 60€ BTW inbegrepen aan onze lopers. Deze deelname omvat :

het startnummer, een T-shirt en een individuele tas, water, een gezonde snack en de mogelijkheid om je spullen achter te laten aan onze stand tijdens de race.

Doe een gift

Je wil niet deelnemen aan de race maar wel je team of onze missie om sociale integratie te bevorderen steunen.

Doe een donatie aan het UFB om uw team te steunen #RunAgainstSocialExclusion Dank u voor uw solidariteit en uw inzet.

Registreer

Word een officiële UFB Charity e-race loper door je te registreren via het onderstaande formulier en ontvang je #RunAgainstPoverty bib per e-mail. We houden jullie op de hoogte van ons fondsenwerving doel en de laatste info over UFB.

Loop

... of wandel, fiets, klim, zwem! Je bent vrij om te trainen hoe je wil, wanneer je wil, waar je maar wilt. Deel uw activiteit op de sociale media’s met behulp van #RunAgainstPoverty en sluit je aan op STRAVA om ons te helpen het bewustzijn in ons land tegen de armoede te vergroten.

Doe een gift

Door deel te nemen aan dit evenement, verplicht je jezelf om United Fund for Belgium te helpen door elke keer dat je traint een online-gift te doen. Geen sportieveling? Wij oordelen je niet. Sla stap 2 over en kies ervoor om enkel een gift te doen in naam van onze “Charity-e-race” voor de armoedebestrijding in België.
Yolande Elsen



+32 2 655 49 34

Stel je eigen team samen

Bent u een bedrijf? Word officiële sponsor van ons sportevenement van het jaar. Vraag uw teams en medewerkers om op 29 mei 2022 mee te lopen voor de strijd tegen sociale uitsluiting tijdens de 20 Km van Brussel. En waarom zou u ons niet steunen door een schenking te doen in naam van uw organisatie? 

 

Dit evenement geeft u de mogelijkheid om:

  • Teamspirit tussen uw medewerkers en ploegen te ontwikkelen 
  • Een evenement te ondersteunen dat rechtstreeks de armoede bestrijdt in België
  • Uw logo toe te voegen aan deze pagina

Sluit je aan
op STRAVA

Dat klopt, we hebben onze eigen club in het meest populaire sociale netwerk voor sporters! Word nu lid van onze gemeenschap en:

  • Ervaar allen samen de e-race op een veilige manier
  • Deel foto’s en getuigenissen waar u ook bent
  • Motiveer elkaar door je looproutes en ‘performance’ te delen

Laat ons beginnen!

Of je nu als particulier of namens een bedrijf deelneemt, registreer je hieronder en wordt een officiële loper van de UFB Charity e-race #RunAgainstSocialExclusion

De inschrijving voor de 20KM van Brussel is gesloten. De lopers zullen een bevestigingsmail ontvangen met de praktische details.

Wie is United Fund for Belgium?

United Fund for Belgium is een Belgische non-profit organisatie. Haar missie is om mensen in nood te helpen door projecten van vzw’s in België te financieren. United Fund for Belgium zamelt donaties in bij bedrijven, organisaties en particulieren.

De ingezamelde fondsen worden voor 100 % herverdeeld onder lokale vzw’s die in heel België actief zijn, om concrete projecten te ondersteunen.

Het doel van UFB is om de sociale integratie te verbeteren door te investeren in projecten die een directe impact hebben op de begunstigden in 3 domeinen: kinderwelzijn, armoedebestrijding en personen met een handicap.

Catherine Tricot
Executive Director United Fund for Belgium

Onze sponsors

logo-hermes.jpg
logo-perrier.jpg
logo-amcham.jpg
logo-david-lloyd.jpg
logo-galler.jpg
logo-leopold.jpg
logo-paris-match-belgique.jpg
logo-roularta-media.jpg
logo-spa.jpg
logo-baker-botts.jpg
logo-tournette.jpg
logo-master-ufb-golf.jpg
logo-brusselsnorth.png
logo-giot.png