Steun ons door onze producten te kopen

Om het werk van het United Fund for Belgium op een zachte manier te steunen, kunt u een van onze prachtige producten bestellen die in samenwerking met onze gulle partners worden aangeboden.

Aucun produit disponible

Nous n'avons malheureusement pas de produits disponibles en vente actuellement. Revenez bientôt.

Partnerships:

Samenwerking met Vins Pirard

Vins Pirard is een gerenommeerd Belgisch bedrijf, actief sinds 1945. Als familiebedrijf is het belangrijk om de tradities en de passie voor wijn van generatie op generatie door te geven. United Fund for Belgium en Vins Pirard delen dezelfde waarden, openheid en dialog. Ze slaan de handen in mekaar om samen een vruchtbare en sterke samenwerking op te bouwen.

Het Festival de Wallonie

Sinds 2019 werkt United Fund for Belgium samen met het Festival de Wallonie om concerttickets gratis ter beschikking te stellen aan de verenigingen die het ondersteunt. Wij willen hen hiervoor bedanken en hopen deze mogelijkheid ook in de toekomst aan onze verenigingen te kunnen blijven bieden!

Sinterklaasdag met het Maison Dandoy

Het vieren van Sinterklaas is een belangrijke traditie in België… en dat kan nog beter door sociale integratieprojecten te ondersteunen!
United Fund for Belgium en Maison Dandoy, de beroemde Brusselse koekjesfabriek, bieden u een ruime keuze aan speculaas die bij u thuis of in uw bedrijf geleverd wordt! Een ongelooflijke gastronomische samenwerking die ons in staat stelt om elk jaar belangrijke fondsen te werven voor onze projecten.

Kerstmis en Pasen met Galler

Chocolade en paaseitjes zijn nog zo’n heerlijke traditie die we dankzij de chocolatier Galler samen met u kunnen vieren! Door deze heerlijke pralines te verorberen, die of bij u thuis of in uw bedrijf kunnen worden bezorgd, maakt u een gebaar dat door de smaakpapillen van jong en oud wordt gewaardeerd en draagt u bij aan de sociale integratie.